Retseptis antud kogustega saab valmistada umbes 20 keskmise suurusega pannkooki.

 

Pannkoogid

250 g täistera maisijahu

250 g speltajahu

1 liiter vett

Soola

Õli praadimiseks

 

Täidis

200 g sibulaid

250 g köögivilju (spinat, porgandid, suvikõrvits või hooajaviljad)

Õli, soola ja pipart

 

Valmistamine

Segada omavahel jahu, vesi ja sool ning jätta 30 minutiks seisma. Samal ajal puhastada ja tükeldada köögiviljad, kuumutada õlis ning maitsestada soola ja pipraga. Pannkookide jaoks kuumutada pannil veidi õli, valada kulbitäis taigent pannile ning küpsetada mõlemalt poolt kuldpruunid pannkoogid. Tõsta veidi aedviljasegu pannkoogi ühele poolele ning keerata teine pool sellele peale. Samuti on võimalik täita pannkooke köögiviljade asemel täita ka värske salati, tomati- ja kurgitükkide ning jogurti-kohupiimakastme seguga.

Main Menu