Koostisained

1 tass šokolaadinööpe (või samas koguses tahvel šokolaadi)

1 tass kreeka või pekaani pähkleid (või mõlemaid)

1 spl pähklikreemi (soovi korral)

1 spl vahtrasiirupit või mett

Kaneeli

Vaniljesuhkrut (soovi korral)

Kookoshelbeid

Kookosõli praadimiseks

 

Valmistamine

Prae pähkleid kookosõlis, kuni nad hakkavad kergelt värvi muutma. Sega pähklid pähklikreemi, siirupi ja maitseainetega. Sulata šokolaad, sega see pähklitega ning lisa soovi korral ka kookoshelbeid. Vormi saadud taignast lusikaga väikesed küpsised, aseta need küpsetuspaberile ning puista üle kookoshelvestega.

Hoia küpsiseid vähemalt pool tundi külmas, et šokolaad saaks taheneda. Naudi!

Otsi kategooria järgi