Juunikuu uudised

KIS-Kids-Watermelon

Juba on käes juunikuu, aeg, mil lõppevad koolid, algavad esimesed suvepuhkused, tuleb jaanipäev. Juunikuus, nagu ikka, on ilmad soojemad ja inimesed sõbralikumad, ollakse rohkem üksteisega koos, viibitakse värskes õhus, grillitakse ja peetakse aiapidusid. Ka pidutsedes ning nautides on võimalik jääda tervislikuks ning hoolivaks. Looduspere soovitab näiteks salatikastmete valmistamiseks kasutada ainult külmpressitud õlisid, mida ka meie poodide valikus on väga rikkalikult ning joogiks teha ise jäätee, näiteks spetsiaalsest rohelise tee jäätee siirupist või lihtsalt rohelisest teest. Siit leiad aga valiku erinevaid mõnusaid ketšupeid, sinepeid, majoneese ja grillikastmeid nii liha, vortikeste kui ka grillitud kala ja köögivilja lisandiks.

Paraku kaasnevad aiapidude ja grillimistega ka kutsumata külalised – tüütud putukad sääsed ja puugid. Sellest, kuidas neid soovimatuid külalisi endast eemal hoida, loe pikemalt meie blogist ning kindlasti kasuta enda ja oma laste kaitseks ainult looduslikke putukatõrjevahendeid. Vastasel juhul mürgitad putukatega koos ka ennast ja enda kalleid.

 

Rotbäckchen Uudis – Loodusperesse on jõudnud Rabenhorsti mahlad Saksamaalt

Looduspere poodidesse on müügile jõudnud mahlad Saksamaa firmalt Rabenhorst. Tegemist on pikaajaliste traditsioonide ja kogemustega firmaga, mis tegutseb juba aastast 1805. Kõrge kvaliteediga tervislikud mahlad on valmistatud mahedalt kasvatatud puuviljadest ja marjadest. Mahladele ei ole lisatud suhkrut ning valmistamisel ei ole kasutatud kontsentraate. Rabenhorsti tootevalikuga saad lähemalt tutvuda siin. Tasub kindlasti proovimist!

 

Uudistoodetena toome juunikuus teieni

 

Kookosjahuga šokolaadikook

Kookosjahu sisaldab rohkelt kiudaineid ning on tervislikumaks alternatiiviks nisujahule nii küpsetistes kui ka kastmetes ja suppides. Pikemalt saad kookosjahust ja selle tarvitamisest lugeda meie blogist.

See tervislik ja maitsev kook on eriti hõrk serveerituna koos värske marjapüree või enda tehtud jäätisega.

100 g tumedat šokolaadi

50 g kookosrasva

60 ml kookospiima

6 muna

1 dl mett

3 spl kakaopulbrit

1 tl küpsetuspulbrit

Näpuotsatäis meresoola

6 spl jahvatatud kookosjahu või kookoshelbeid

 

Pane kookosrasv ja tükeldatud šokolaad kastrulisse, sulata pliidil madalal kuumusel, jahuta. Pane kaussi munad, mesi ja kookospiim, sega läbi ning lisa šokolaadi-kookosrasva segu. Sega teises kausis kokku kookosjahu, kakao, sool ja küpsetuspulber. Lisa munasegu kuivainetele ning sega kõik ühtlaseks. Vooderda lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga ja vala vedel tainas vormi. Küpseta kooki 120 kraadi juures 40 minutit, jahuta.

Main Menu