Mõnus suitsune snäkk, mis sobib imehästi nii sauna külma õlle kõrvale kui mõnusaks filmiõhtuks parimate sõpradega.

2 spl paprikapulbrit

1 tl tšillihelbeid

0,5 tl pruuni suhkrut

0,5 tl soola

0,5 tl musta pipart

Taimeõli (nt kookosõli) praadimiseks

1 purk keedetud kikerherneid

Laimimahla serveerimiseks

Sega kokku paprikapulber, tšillihelbed, suhkur, sool ja pipar. Kurna kikerherned, lase neil sõelal umbes 5 minutit nõrguda ja patsuta seejärel köögipaberiga võimalikult kuivaks. Kuumuta pannil õli. Prae kikerherned kuldseks ja krõbedaks ning tõsta vahukulbiga pannilt korraks köögipaberile nõrguma. Tõsta kuumad kikerherned kaussi ja sega läbi varem valmissegatud vürtsiseguga. Piserda peale laimimahla ja serveeri kohe. Ideaalne külma õlle kõrvale!

Otsi kategooria järgi