Novembrikuu uudised

1405846571

Novembrikuu hingedeaeg on kaunis, kuid külm aeg. Udu ja härmatist täis hommikud on kui muinasjutust ning külm näpistab põsed ahvatlevalt roosakaks. Koos külmadega on saabunud taas aeg mõelda kosmeetikatarvete vahetamise peale sügis-talvise kosmeetika vastu – huuled vajavad kindlasti juba huulepalsamit, näonahk rammusamat näokreemi, mille võib ka ise just enda eelistusele sobivatest baasõlidest ja -võidest kokku segada ning juuksedki rohkem hoidmist ning hellitamist erinevate vahenditega. Sellest, millist toitu ning vitamiine tarvitada, et juuksed kaunid püsiksid, oli meie blogis juba juttu. Kindlasti kirjutame ka novemris veel juustest – kodustest šampoonidest ja loputusvahenditest ning maskidest, mida ise võimalik kodus erinevatest baasõlidest ja -rasvadest kokku segada. Ka oleme mitmete põnevate toodetega täiendanud meie juuksehooldustoodete valikut.

Samuti on novembrikuus käes aeg mõelda taas soojemate riiete peale. Ja mis muu veel hoiaks nii hästi sooja, kui naturaalne peenvillane otse vastu ihu. Looduspere poodides on saadaval sooja villa-siidi segust aluspesu nii meestele, naistele kui ka lastele. Lastele pakume talveks veel teisigi rõivaid – mõnusaid vanutatud villast kombenesioone, õuejakke, karupükse, kampsuneid, mütse, salle, kindaid ja palju muudki. Tule ise koos lapsega Looduspere poodi uudistama või telli kõik talveriided ühekorraga mugavalt meie e-poest!

Sõbrakaardi omanikele on novembrikuus järgmised soodustused

Uute toodetena toome sel kuul teieni

Sügisel, mil ilmad jahenevad, ei tohi üle pingutada külma organismi jahutava toiduga. Just nüüd on aeg kokata midagi mõnusalt vürtsikat.

kana-riis-sook-tikka-masala-toit-65592854

Indiapärane kana tikka masala

300 g maitsestamata jogurtit

3-4 kanafileed

1 sibul

1 spl võid

1 tomat

Peotäis mandlilaaste

200 ml vett

50-100 35% rõõska koort

1 spl garam masala maitseainesegu

0,5 sidrunit

0,5-1 tl soola

Peotäis värsket koriandrit

Tõsta pool maitsesegust jogurtisse. Lisa kanafileetükid ja lase mõned minutid maitsestuda. Seejärel prae või grilli kanatükid küpseks. Tõsta kõrvale. Prae pannil või sees sibularõngad kergelt läbi. Lisa hakitud tomat, peotäis mandlilaaste ja vesi. Lase keeda, kuni segu pisut pakseneb. Lisa koor ja garam masala. Kui segu on keema läinud, libista hulka kanatükid. Maitsesta rooga soolaga. Kõige lõpuks pigista hulka poole sidruni mahl ja lisa peotäis värskelt hakitud koriandrit. Serveeri basmatiriisiga.

Sooja südamesse ka külmadel novembriõhtutel,

teie Looduspere

Main Menu