Eesti rahvuskala hooaeg on käes, seepärast jagame üht mõnusat pastaretsepti kahele.

Vaja läheb:
160g JardinBio seepia (tindikala) spagette
JardinBio Extra Virgin oliiviõli
1 sibulat
peotäit kirsstomateid
250g räimefileed
Danivali peent meresoola
pipart
kuiva valget veini, nt LaSelva Bianco Toscano
peterselli

 

Räimepasta tindikalaspagettidega

 

Valmistamine:
Keeda pasta rohkes vees soolaga al denteks.

Haki sibul ning poolita kirsstomatid. Prae sibul oliiviõliga klaasjaks, lisa pooleks lõigatud kirsstomatid ning prae läbi. Eemalda köögiviljad pannilt, lisa uuesti õli ning prae räime, kuni see on mõlemalt küljelt krõmps ja kuldne. Seejärel pane köögiviljad pannile tagasi ja sega kõik läbi. Vala segule peale veini ning lase sel aurustuda. Lisa soola ja pipart, võta pannil kuumus maha ning lase maitsetel seguneda.

Vala pasta taldrikule ning kata räime-sibula-tomati seguga. Kaunista hakitud peterselliga. Serveeri valge veiniga.

Otsi kategooria järgi