Intenson rohelised kohvioad, jahvatatud 250g

10.07 

Laos

SKU: INTE0121 Kategooriad: , ,

Vähendavad söögiisu, suurendab elujõudu, võimas antioksüdant.

Jahvatatud roheline kohv, pärit mahepõllundusest. Valmistatud toorestest, õrnalt röstitud kohviõli ubadest. Sisaldab kofeiini.

Juhised:

Lisage kuuma vett kruusi (eelistatavalt 90 ° C) umbes u. 1-2 tl jahvatatud rohelise kohvi. 5 minuti pärast on kohv valmis tarbimiseks.

Toiteväärtus 100g kohta: 1997,2 kJ/477kcal; rasva 12g, millest küllastunud 6g; süsivesikud 45g, millest suhkrud 9g; valgud 14g.

Ei ole töödeldud pestitsiidide, herbitsiidide ega hallitusvastaste vahenditega.

Ühikuhind: 18,28 EUR/kg

Pilt on illustratiivne.

——————–

Rohelised kohvioad vähendavad oluliselt söögiisu ning võimaldavad tänu klorogeenhappe kõrgendatud sisaldusele liigse kehakaaluga efektiivselt võidelda. Klorogeenhape on üheks naturaalseks looduslikuks komponendiks, mis sunnib inimese organismi rasvu põletama. Samuti võivad rohelised kohvioad aidata sportlastel vähendada lihasväsimust, kuna aitavad organismil põletada rohkem rasvu kui süsivesikuid.

Suurendab elujõudu ja parandab enesetunnet

Tänu toniinide ja kofeiini kõrgendatud sisaldusele parandavad rohelised kohvioad enesetunnet ja annavad võimsa energialaengu. Kofeiini kasutatakse ammusest ajast toniseeriva vahendina, mis stimuleerib füüsilist ja vaimset aktiivsust.

See aitab spasmaatiliste peavalude (migreenide) korral, parandab mälu ja lümfidrenaazi, stimuleerib südame- ja veresoonkonnasüsteemi tööd.

Rohelistes kohviubades on aminohappeid 2 korda rohkem kui röstitud kohvis. Rohelised kohvioad vähendavad diabeeti haigestumise riski.

Võimas antioksüdant

Rohelistes röstimata kohviubades sisalduv klorogeenhape on ülivõimas antioksüdant, mis puhastab organismi vabadest radikaalidest. Rohelised kohvioad sisaldavad rohkem antioksüdante kui punane vein, oliiviõli ja isegi roheline tee. Antioksüdandid aeglustavad vananemisprotsessi, aitavad vabaneda väsimusest, hoiavad ära veresoonte ummistumise, puhastavad organismi ja tugevdavad immuunsüsteemi.

Kuidas rohelistest kohviubadest kohvi valmistada?

Rohelistest kohviubadest valmistatakse kohvi täpselt samamoodi nagu tavalistest röstitud kohviubadest. Rohelised kohvioad tuleb jahvatada kohviveskis (jäme jahvatus) ja seejärel valmistada nagu filtrikohvi, kannukohvi, presskannukohvi või Türgi kohvi.

Rohelistest kohviubadest saab valmistada kohvi ka tavalises kruusis või kohvikannus. Võtame 2-3 teelusikatäit jämedalt jahvatatud rohelisi kohviubasid, valame üle 92- 96 kraadise temperatuuriga kuuma veega ja laseme 5 minuti jooksul tõmmata. Vajaduse korral võib valminud kohvi läbi sõela kurnata.
Rohelistest kohviubadest valmistatud kohvil on mahe ja meeldiv maitse.

Rohelise kohvi ekstrakti valmistamine:

1) Mõõda potti rohelised kohvioad ja vesi suhtes 1:6. Lase keema tõusta ning keeda madalal kuumusel 15 minutit. Eemalda pott tulelt ja lase segul koos ubadega jahtuda umbes 1 tund. Kurna vedelik.
2) Juua 1-3 korda päevas ca ½ klaasi enne sööki.
3) Ekstrakt säilib külmkapis mitu päeva.

Kuidas roheliste kohviubade abil kõhnuda?

Kõhnumise eesmärgil soovitame juua päevas ilma suhkru ja piimata 2-3 tassi Looduspere rohelistest kohviubadest valmistatud kohvi. Jooge rohelistest kohviubadest valmistatud kohvi 15 min enne sööki, see aitab vähendada söögiisu, või siis 30-45 min pärast söömist.

Kõhnumisefekti tugevdamiseks soovitame õigesti toituda ning mitte tarvitada rasvast ja ebatervislikku toitu. Tehke sporti, sest just aktiivsete liigutuste korral hakkab rohelistes kohviubades sisalduv klorogeeenhape rasvu kõige efektiivsemalt põletama.

Vastunäidustused: hüpertoonia, südametegevuse häired, individuaalne talumatus, rasedus.

Roheliste kohviubade abil saate kodustes tingimustes efektiivseid kosmeetikavahendeid valmistada.

Tselluliidivastane kehakoorija

Tselluliidivastase koduse kohvikoorija toime aluseks on kofeiini võime nahaalust rasva lõhustada ning väljutada toksiine ja šlakke, taastades seejuures tselluliidi poolt kahjustatud piirkondades lümfivoolu.

Kofeiin toniseerib nahka, stimuleerib kollageeni ja elastiini sünteesi. Hea ja püsiva tulemuse saavutamiseks soovitame kasutada kehakoorijat regulaarselt, mitu korda nädalas.

Kehakoorija valmistamiseks läheb teil vaja rohelisi kohviubasid, kohviveskit ja kehakoorija baasainet. Et vältida naha kriimustamist, tuleb kohvioad kohviveskis peeneks jahvatada. Kehakoorija baasaineks võib olla jogurt, hapukoor või oliiviõli.

Enne kohvikoorija kasutamist tuleb nahk kindlasti puhastada. Kehakoorija toime tugevdamiseks ja paremate tulemuste saavutamiseks on soovitav kohvikoorija protseduuri tegemise ajal nahka masseerida.

 

Pakume teile mõningaid rohelistest kohviubadest valmistatud kehakoorijate retsepte, mis aitavad teil saavutada ilusa ja ühtlase naha.

Tselluliidivastane mett sisaldav kohvikoorija – võtame teelusikatäis jahvatatud rohelisi kohviubasid, teelusikatäis oliiviõli ja teelusikatäis mett. Segame kõik ja kanname tselluliidiga kehaosale, masseerime ja patsutame aktiivselt.

Tselluliidivastane kohvikoorija jogurti baasil – supilusikatäie jahvatatud roheliste kohviubade kohta võetakse kolm lusikatäit jogurtit ja kantakse kergelt masseerides nahale. Segu lihvib suurepäraselt nahka ja kõrvaldab tselluliidi.

Tselluliidivastane kohvikoorija hapukoore baasil – supilusikatäie jahvatatud roheliste kohviubade kohta tuleb võtta 1 lusikatäis hapukoort ja lisada paar tilka greibi- või apelsiniõli. Protseduuri kestus, mis sisaldab probleemsete piirkondade energilist massaa˛i kehakoorija abil, on ligikaudu 15 min.

Nahk muutub lihtsalt ideaalseks!

Protseduuri on parem teha õhtul, 3-4 tundi enne magamaminekut, vastasel korral ei lase protseduuri protsessis saadud toonus teil rahulikult uinuda.

Be the first to review “Intenson rohelised kohvioad, jahvatatud 250g”

Kasutajate tagasiside

Hetkel pole ühtegi tagasisidet.

Main Menu

Intenson rohelised kohvioad, jahvatatud 250g

10.07 

Lisa korvi