500g  ​öko kohupiim​a​

1.5d​l Rõõsk koor 35%


1.5dl 
Suhkur

2tk ​Mahekanamuna

100g Või

50Rosinad

​50g Aprikoose​ 

2s​p​Kreeka pähkleid

​Riivitud sidrunikoort
Vanillsuhkur
Sool (pisut)

 ​Valmistamine​:

  1. Vahusta​da​ munad suhkruga ja sega​da  kohupiima hulka.

2. Sulata​da​ või ja lisa​da​  koos koorega kohupiimamassi hulka.

3. Kuumuta​da​  kohupiimasegu ​ pliidil​ pidevalt segades kuni massi paksenemiseni (u 15 minutit).

4. Lisa sool, vanillisuhkur, rosinad, pähklid ​ (purustatult)​  ja ​riivitud sidrunikoor​

5. Tõst​a​  mass marliga vooderdatud vormi ja aseta​da​  peale raskus.

6. Tõsta pasha sellise anuma kohale, kuhu saab nõrguda liigne vedelik.

7. ​Jätta pasha nõrguma vähemalt 12h.

Main Menu