500g  ​öko kohupiim​a​

1.5d​l Rõõsk koor 35%
1.5dl 
Suhkur

2tk ​Mahekanamuna

100g Või
50
Rosinad

​50g Aprikoose​ 

​Valmistamine​:

1. Vahusta​da​  munad suhkruga ja sega​da  kohupiima hulka.
2. Sulata​da​ 
 või ja lisa​da​  koos koorega kohupiimamassi hulka.
3. Kuumuta​da​ 
 kohupiimasegu ​ pliidil​ pidevalt segades kuni massi paksenemiseni (u 15 minutit).
4. Lisa sool, vanillisuhkur, rosinad, pähklid ​ (purustatult)​ 
 ja ​riivitud sidrunikoor​
5. Tõst​a​  mass marliga vooderdatud vormi ja aseta​da​  peale raskus.
6. Tõsta pasha sellise anuma kohale, kuhu saab nõrguda liigne vedelik.
7. ​Jätta pasha nõrguma vähemalt 12h.

Otsi kategooria järgi