Novembrikuu uudiskiri

Head sõbrad,

Aasta viimane veerand jõuab tasapisi keskpaigani, mis tähendab, et nutikas inimene hakkab vaikselt juba jõuludeks ettevalmistusi tegema. Kuidas saab Looduspere sind selles aidata ja mida põnevat toob november Loodusperre? Kuu lõpus on tulemas uusi talvemaigulisi tooteid, väikeste tüdrukute rõõmuks saabuvad meile unelmate nukud ja loomulikult villaseid rõivaid külmadeks ilmadeks nii noortele kui vanadele. Uut ja põnevat on kindlasti veel palju.

Leia endale lähim  pood
Meie tegemisi võib jälgida ka Facebooki, Twitteri  ja You Tube kaudu. Liituge ja olge alati kursis mis toimub.

 

 

UUDISED:

• Laienenud on valik uute ja põnevamate mähkmelahenduste osas. Müügil uued firma Baba+Boo korduvkasutatavad mähkmed, mis senisele konkurendile Disanale teeb silmad ette oma säravate värvilahendustega. Mähkmepükstega saab kaasa kohe ka paar sisu.
• Uudised Lavera kosmeetika austajatele. Tootja on võtnud ette suure sammu ning vahetanud välja mitmed tooted uute ja paremate vastu. Märgatavalt on täienenud Basis Sensitive tootesari. Lisaks on tagasi šampoon/dušigeel meestele.

• Kuu lõpus palume erilist tähelepanu väikeste tüdrukute vanematelt, sest siis ootame müügile ilusaid nukke. Kuu lõpus jõuab Loodusperre ka jõuluteemalisi kaupu. Olge uudistega kursis!

RETSEPTINURK

Läätsepikkpoiss ahjujuurikate ja sinepikastmega (6 portsu)

Pikkpoiss:
1pk punaseid läätsi
1porgand
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 kruus riivsaia
2 sl pähklivõid või purustatud pähkleid
1 kruus vett
2sl sojakastet
0,5 kuubikut puljongit
Soola, pipart

Ahjujuurikad:
1 peet
1 kaalikas
2 porgandit
2 punast sibulat
6 kartulit
Värsket tüümiani, oliiviõli (külmpress), soola, pipart

Kaste:
1 sl sinepiseemneid
2 pk taimset koort
2sl sojakastet
2 sl sinepit
Soola

Keeda läätsed pehmeks ja kurna. Pruunista riivitud porgand, tükeldatud sibul ja küüslauk. Lisa puljong, vesi, pähklivõi. Lase keema ja lisa riivsai ning läätsed. Sega korralikult. Tõsta segu vormi. Küpseta 1h ahjus 175C

Tükelda peet, porgand, kaalikas, sibul, ja kartulid ning maitsesta õli, soola, pipra ja tüümianiga. Pane juurviljad ahju. Küpseta 20 minutit samal kuumusel kui pikkpoissi.

Rösti sinepiseemned ja lisa taimne koor, sojakaste ja sinep. Maitsesta soolaga.

     Retsept „Toidud ainult taimedest“ M.Mägi ja L.E.Raav

Teie Looduspere

 

 

 

Main Menu