300 g tumedat või piimašokolaadi

300 g kookoshelbeid

300 g suhkruga kondentspiima

150 g pehmet toasooja võid

Sega toasoe või ja kookoshelbed korralikult läbi. Lisa kondenspiim ja klopi miksriga 2-3 minutit, kuni segu on ühtlane. Vormi kookostäidis umbes 2 cm kõrguseks plaadiks. Keera küpsetuspaberisse ja pane vähemalt 3 tunniks külmkappi tahenema. Seejärel lõika 2×2 cm juppideks ja pane uuesti tunniks ajaks külmkappi. Kasta kookosekuubikud sulatatud (tempereeritud) šokolaadi sisse, kaunista vastavalt soovile ja lase uuesti külmkapis taheneda (kui kasutasid tempereeritud šokolaadi, siis võid jahedas ruumis serveerimiseni hoida; tavalise sulatatud šokolaadiga kaetud kommid tuleks kindlasti külmkappi või lausa sügavkülma panna).

 

Retsept leitud www.nami-nami.ee retseptikogust

Otsi kategooria järgi