Veganitele sobiv miso-supp šiitake-seentega. Vastavalt soovile võib šiitake seened asendada ka šampinjonide või kohalike metsaseentega. Samuti võib supile lisada maitse järgi kohalikke hooajalisi köögivilju.
  • 285 g tofu juustu
  • 1 l vett
  • 2 viilutatud talisibulat
  • 2 pakki (2×40 g) miso-supi pulbrit
  • Kaunistuseks meelepärast maitserohelist

Nõruta tofu, loputa ja kuivata köögipaberiga. Lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta vesi keemiseni. Lisa viilutatud šiitake seened (kohalikke metsaseeni või šampinjone pruunista enne kergelt pannil), lisa supipulber ja sega, kuni see on lahustunud. Keeda 7 minutit madalal kuumusel. Jaota talisibulaviilud ja tofukuubikud 4 supikausi vahel. Tõsta peale supp ja seeneviilud. Kaunista maitserohelisega ning serveeri!

Main Menu