Tervislik ja maitsev kook, mis eriti hõrk serveerituna koos värske marjapüree või enda tehtud jäätisega

100 g tumedat šokolaadi

50 g kookosrasva

60 ml kookospiima

6 muna

1 dl mett

3 spl kakaopulbrit

1 tl küpsetuspulbrit

Näpuotsatäis meresoola

6 spl kookosjahu või jahvatatud kookoslaastud

Pane kookosrasv ja tükeldatud šokolaad kastrulisse, sulata pliidil madalal kuumusel, jahuta. Pane kaussi munad, mesi ja kookospiim, sega läbi ning lisa šokolaadi-kookosrasva segu. Sega teises kausis kokku kookosjahu, kakao, sool ja küpsetuspulber. Lisa munasegu kuivainetele ning sega kõik ühtlaseks. Vooderda lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga ja vala vedel tainas vormi. Küpseta kooki 120 kraadi juures 40 minutit, jahuta.

Main Menu