6 portsu
Vaja läheb:
6 spl mahlakat Jardin Bio külmpress-oliiviõli
2 spl palsamiäädikat Modena Jardin Bio ”
1 spl akaatsiamett
1 spl Dijoni sinepit Jardin Bio
1 näpuotsatäis maitsetaimi de Provence
6 kana fileed
meresoola
musta pipart Jardin Bio ”
Sega õli, äädikas, mesi, sinep, sool, pipar ja ürdid, kuni sile tekstuur.
Kuivata fileed, et nad imenduksid marinaadist paremini, pange nad kaussi ja valage marinaad peale, segage. Kata kauss ja lase seista ca 1 h vähemalt, parem kui üle öö.
Vihje laste jaoks: lõigake fileed ribadeks ja pange vardasse, nii küpsevad kiirelt ja lõbusam süüa.
Serveeri juurde Batirik või Tabboule salatit, värsket salatit jne.
Maitseained siin,
õlid ja äädikad siin
grilli kõrvale siin
soolased näksid siin
kastmed, sinepid jne siin