6 portsu

Vaja läheb:
6 spl mahlakat väärisoliiviõli
2 spl palsamiäädikat Modena Jardin Bio ”
1 spl mett
1 spl Dijoni sinepit
1 näpuotsatäis maitsetaimi
6 kana fileed
meresoola
musta pipart

Sega õli, äädikas, mesi, sinep, sool, pipar ja ürdid, kuni sile tekstuur.

Kuivata fileed, et nad imenduksid marinaadist paremini, pange nad kaussi ja valage marinaad peale, segage. Kata kauss ja lase seista ca 1 h vähemalt, parem kui üle öö.

Vihje laste jaoks: lõigake fileed ribadeks ja pange vardasse, nii küpsevad kiirelt ja lõbusam süüa.

Serveeri juurde Batirik või Tabboule salatit, värsket salatit jne.

grill-vegan

maitseained

õlid ja äädikad

grilli kõrvale

soolased näksid

kastmed sinepid

 

 

Main Menu