Koostisained:
- Kapsas
- 2-3 riivitud porgandit
- 2 hakitud sibulat
- 300 g hakitud keedetud seeni
- Oliiviõli
- 600 g tatraputru
- 1 kl vett
- 1 spl tomatipastat
- 3 peenestatud loorberilehte
- Peterselli
Valmistamine:
Lõika kapsapeast välja juurikas, keeda veidi ja võta kapsas lahti eraldi lehtedeks. Pane pannile 3 spl oliiviõli ja prae selles porgandit, sibulat ning seeni 5 minutit. Lisa tatrapuder ja sool ning prae veel 3 minutit. Valminud täidis pane kapsalehtedele ning keera rulli. Vala kastrulisse vesi ning lisa tomatipasta, 2-3 spl oliiviõli ning loorberilehed, sega. Aseta kastrulisse kapsarullid ning hauta 200-kraadises praeahjus 20 minutit. Serveerimisel võid kaunistada peterselliga.