Koostisained:

  • Kapsas
  • 2-3 riivitud porgandit
  • 2 hakitud sibulat
  • 300 g hakitud keedetud seeni
  • Oliiviõli
  • 600 g tatraputru
  • 1 kl vett
  • 1 spl tomatipastat
  • 3 peenestatud loorberilehte
  • Peterselli

kapsarullid

Valmistamine:

Lõika kapsapeast välja juurikas, keeda veidi ja võta kapsas lahti eraldi lehtedeks. Pane pannile 3 spl oliiviõli ja prae selles porgandit, sibulat ning seeni 5 minutit. Lisa tatrapuder ja sool ning prae veel 3 minutit. Valminud täidis pane kapsalehtedele ning keera rulli. Vala kastrulisse vesi ning lisa tomatipasta, 2-3 spl oliiviõli ning loorberilehed, sega. Aseta kastrulisse kapsarullid ning hauta 200-kraadises praeahjus 20 minutit. Serveerimisel võid kaunistada peterselliga.

Main Menu