300 g maitsestamata jogurtit

3-4 kanafileed

1 sibul

1 spl võid

1 tomat

Peotäis mandlilaaste

200 ml vett

50-100 35% rõõska koort

1 spl garam masala maitseainesegu

0,5 sidrunit

0,5-1 tl soola

Peotäis värsket koriandrit

Tõsta pool maitsesegust jogurtisse. Lisa kanafileetükid ja lase mõned minutid maitsestuda. Seejärel prae või grilli kanatükid küpseks. Tõsta kõrvale. Prae pannil või sees sibularõngad kergelt läbi. Lisa hakitud tomat, peotäis mandlilaaste ja vesi. Lase keeda, kuni segu pisut pakseneb. Lisa koor ja garam masala. Kui segu on keema läinud, libista hulka kanatükid. Maitsesta rooga soolaga. Kõige lõpuks pigista hulka poole sidruni mahl ja lisa peotäis värskelt hakitud koriandrit. Serveeri basmatiriisiga.

Main Menu